Bluze galbene

Pentru toate doamnele care nu vor să arate ca niște șoareci gri, există bluze galbene cu parfum de soare. Imaginează-ți cum vei arăta într-un maiou galben cu cordon sub sâni sau într-un top de vară în dungi fără mâneci, dar cu gulerul ridicat. Bluzele galbene te fac să te simți absolut fabuloasă din toate punctele de vedere! Feminitate, vitalitate și parfumul verii, acesta este galbenul.

Tricoul elegant pentru femei, din material elastic, se potrivește de minune cu blugi și jambiere. Tunica asimetrică galbenă cu mâneci scurte din dantelă este perfectă pentru discotecă. Poartă-l cu pantaloni negri din piele și vei fi o zeiță! Tricoul galben neon cu imprimeu colorat este perfect pentru zilele călduroase de vară, la fel ca și tricoul scurt cu croială asimetrică și bretele largi. Strălucește într-un maiou roz cu litere galbene, este cel care va face vara să vină mai repede. Uită de culorile sumbre și încântă-ți împrejurimile în galben!

Bluză modernă din satin cu cravată și mâneci lungi

Bluza de satin pentru femei cu mâneci lungi și cravată este potrivită pentru un eveniment formal sau mai puțin formal. Este confecționat din material plăcut. Este conceput cu o butonieră în față. Bluza cu o lungime mai scurtă va accentua farmecul ținutei tale.

Preț la momentul revizuirii: 35 Lei

Cămașă lungă în design monocrom cu felinare

Îți plac hainele practice, atemporale, moderne și confortabile? Atunci vei fi încântată de această cămașă lungă care îți va înveseli garderoba și mai ales ținuta. Vă va încânta prin designul său, confortul pe care îl oferă și chiar prețul său accesibil. Nu poți spune nu acestei piese vestimentare.

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Tricou confecționat din țesătură plăcută cu imprimeu interesant pe mâneci

Tricou de damă cu croială lejeră, cu mâneci lungi și elegante, imprimate. Combinat cu accesorii din piele artificială. Disponibil în trei culori.

Preț la momentul revizuirii: 85 Lei

Top cu bretele înguste și o crăpătură subtilă

Topul cu imprimeu aerisit este una dintre piesele noastre preferate. Ușor de întreținut și de combinat. Guler în V rotunjit în față, drept la spate. Pliseuri de piept. Tiv drept. Fante laterale. Se poate spăla la mașină.

Preț la momentul revizuirii: 97 Lei