Bluză cu mâneci evazate

Cele mai multe femei tânjesc după haine pline de farmec și cu croială interesantă. Dacă te-ai plictisit de garderoba stereotipică, dă o șansă unei bluze cu mâneci clopot. Trebuie să vă amintiți stilul retro purtat în anii ’70. Poate că este puțin nepractic, dar este aerisit și elegant. Bluza cu mânecă clopot în stil maximalist va fi pe placul femeilor cu câteva kilograme în plus, dar și al doamnelor subțiri. Concentrează-te pe tăietura care se întinde de la cot. Astfel se creează volumul dorit.

Bluza tip cămașă cu mâneci clopot este absolut sexy. Se potrivește ca o mănușă cu blugi și pantaloni de rochie. În acest caz, pot fi evidențiate piesele albe sau albastre. Femeile s-au îndrăgostit de bluzele cu mânecă clopot când sunt combinate cu pantaloni skinny și fuste fără mâneci. Mânecile evazate vor fermeca la petreceri și baluri. Nu le combinați niciodată cu pantaloni clopot și elemente prea extravagante.

Top de petrecere roșu cu mânecă lungă

Haletă din colecția Mango. Model confecționat din țesătură monocromă. Are un decolteu rotund. Tăietură dreaptă. Mâneci cu manșete cu manșete cu nasturi. Culoare solidă țesătură tricotată.

Preț la momentul revizuirii: 182 Lei

Bluză albă cu aplicații croșetate

Bluze albe și galbene în stil BOHO. Peste cap, mâneci scurte și aplicații din fire croșetate. Decolteu și aplicații decorative pe spate, material transparent, mărimea universală corespunde mărimii S-L.

Preț la momentul revizuirii: 87 Lei

Top albastru pentru femei cu mâneci largi 3/4

Încercați un top care va tăia respirația tuturor? Unul pe care prietenii tăi suspină că și ei vor unul și încep să te întrebe de unde l-ai cumpărat? Atunci acest top bluză Gramer în albastru cu siguranță nu te va lăsa rece. Cu designul și compoziția sa cromatică, este perfect pentru plimbări prin oraș, întâlniri de afaceri, întâlniri și oriunde doriți să arătați irezistibil la prima vedere. De asemenea, va arăta grozav într-o vacanță la malul mării cu o pălărie.

Preț la momentul revizuirii: 101 Lei